Studio P - front.jpg

I hjemmelige, ja nærmest hemmelige, rammer på Amaliegade i indre København finder du Studio P. Et personligt designunivers, hvor nærvær er nøglen til den helt rigtige indretning. Book et besøg på nicoline@durup.dk


Velkommen hjem

Velkommen hjem

Selvom 2018 langt fra er forbi, så tør jeg allerede godt nu konkludere, at 2018 markerer sig som det største, mest skelsættende og hårdeste år i mit indtil videre 30-årige liv. 2018 har nemlig markeret en slutning, som i en periode har gjort mig lidt fjern, men som med fremtidsbrillen på, også markerer en helt ny begyndelse – endda på flere fronter.

I maj fødte jeg Edith Elinor og jeg blev overmandet af en stormende kærlighed, som med ét gav mig en helt ny titel og hvad der uden diskussion må være verdens hårdeste job: Nogens mor. Jeg blev dog ikke kun mor. Jeg blev også alenemor og har kæmpet med næb og kløer for at holde mig selv oven vande. Jeg er heldigvis ret god til at svømme og takket være et bagland som aldrig svigter, sidder jeg nu her med udsigten til en ny begyndelse, i skønne og smukke rammer, som jeg endelig kan kalde ’hjem’.

Som et nærmest naturligt kald ovenpå alle strabadserne og med et skuffeprojekt, som længe har ventet på at se dagens lys, er det med sommerfugle i maven, at jeg byder velkommen til den forlængede arm af vores familievirksomhed Profil Markiser, nemlig Studio P.

Hvor Profil Markiser tager dig med udenfor til himmelrum, hjerterum og uderum inviterer Studio P indenfor. Ind i et yderst personligt design studie, nemlig mit hjem, som jeg har fyldt med nøje udvalgte møbler, lamper, designobjekter og kunst, som du kan shoppe løs af eller bare lade dig inspirere af.

Med fødderne solidt plantet i en familievirksomhed, hvis fornemmeste opgave har været at sætte fokus på det mest dyrebare vi har; stærke relationer, så giver det god mening at tage skridtet videre, ved at gøre shoppeoplevelsen endnu mere personlig og ikke mindst nærværende – et begreb, som vi har det med at glemme i arbejde, instagram og hamsterhjul.

Jeg ynder at sige, at alt handler om relationer, resten er bare detaljer. Det mantra er stadig min rettesnor. Detaljerne må selvfølgelig bare gerne være i orden, derfor rykker de familiære rammer nu indendørs på Amaliegade i København, hvor fokus er på interiør og alt det som får os til at samles når uderummet holder lukket.

 

 Velkommen hjem.
/Nicoline

Grasso er ikke tyk. Grasso flyder bare over.

Grasso er ikke tyk. Grasso flyder bare over.

0