Studio P - front.jpg

I hjemmelige, ja nærmest hemmelige, rammer på Amaliegade i indre København finder du Studio P. Et personligt designunivers, hvor nærvær er nøglen til den helt rigtige indretning. Book et besøg på nicoline@durup.dk


Velkommen  udenfor

Velkommen udenfor

Velkommen udenfor.

Her sidder jeg så. Helt markiseglad i låget over at kunne præsentere Studio P. Et kreativt uderumsunivers, som for alvor skal sætte fokus på hvad der længe har rumsteret: flydende grænser - og det i mere end én forstand.

Lad mig forklare.

Uderummet har udviklet sig til et rum som er værd at indrette. Et rum, som skal afspejle vores øvrige indretning og et rum, hvor familie og venner samles til havefest, grillfest og poolfest – ja, vel efterhånden det vigtigste rum i din bolig.

For frisk luft giver glød i kinderne og smil på læben, hvilket vi helst vil opleve i omgivelser, som trækker delikate tråde fra vores indretning.

Men flydende grænser findes ikke kun i indretningen. Mellem inde og ude, interiør og eksteriør.

...

Vi arbejder hjemme og føler os hjemme på arbejdet. En flydende tilgang, som kalder på nye ledelsesbriller og mind-set. For hvad sker der, når familien bliver en større del af arbejdet, og arbejdspladsen føles som en familie?

Med afsæt i vores familievirksomhed Profil Markiser har jeg skabt et univers, som sætter fokus på delikate uderum og ekstraordinære produkter, som du ikke finder andre steder. Men Studio P er også mit talerør, hvor jeg fra min skrivebordsstol forsøger at berette om et nyt (kvindeligt) ledelses- og forretningssyn.

Jeg tror på, at succesfuld forretningsudvikling bygger på andet end traditionel management forståelse. Det kræver at turde tage chancer, ryste posen og at forstå de mennesker vi er omringet af - og jeg synes ikke at være den eneste med den holdning.

Danske Bank har skabt ’Projekt X’, Kopenhagen FurKiCK og Lego ’Furture Lab - uafhængige divisioner og tænketanke, hvor kreative processer er drivkraften bag strategisk forretningsudvikling.

Mine kreative tanker forbliver dog offentlige i håbet om, at de kan inspirere andre til nye marketingsmetoder, passioneret lederskab og farverig forretningsudvikling.

Velkommen til en kreativ tænketank, velkommen til Studio P.

Velkommen udenfor.

Hotel Costes blev der sagt

Hotel Costes blev der sagt

Corradi

Corradi

0