Studio P - front.jpg

I hjemmelige, ja nærmest hemmelige, rammer på Amaliegade i indre København finder du Studio P. Et personligt designunivers, hvor nærvær er nøglen til den helt rigtige indretning. Book et besøg på nicoline@durup.dk


Gammeldaws

Gammeldaws

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg har kastet mig selv, vores familievirksomhed – ja vel nærmest en hel branche ud på en større transition, som har så mange aspekter og uudnyttede muligheder, at jeg efterhånden godt tør italesætte mit ambitiøse mål:

Jeg vil skabe verdens smukkeste uderum.

Jeg har i den sammenhæng besluttet, at jeg løbende vil opdatere jer på tidens mest hypede exterior. Ja, ligefrem give jer muligheden for at erhverve noget af det jeg taler om, da Studio P fremadrettet vil tilbyde at sætte prikken over i’et med uderumsdécor og rådgivning.

Som en forlænget arm af vores familievirksomhed Profil Markiser, sætter Studio P fokus på indretningen (eller skulle jeg sige udretningen) af dit uderum.

Ovenpå en spændende og yderst travl sæson har det været bekræftende at opleve, hvordan et nyt marketingfokus langsomt ændrer vores positionering, men også hvordan nye produkter, som fx de italienske solsejl fra Corradi, er med til at sætte Profil Markiser i førertrøjen for en ny bølge af æstetiske uderum.

Vores mission er at være med til at skabe mindeværdige øjeblikke – udenfor.
At formidle en stemning. Sætte de æstetiske rammer. Gøre dit uderum til noget særligt.

Men selvom jeg arbejder benhårdt på at fortælle alle jeg kender, at uderummet er det nye, så hersker der stadig masser af fordomme – nok særligt om markiserne.

Som da jeg i tirsdags fik besøg af en ejendomsmægler.
Han havde langt om længe fået overtalt sin hustru til at købe en markise.

”Ja, hun synes jo de er så gammeldaws” sagde han til mig.

Jeg bliver efterhånden ikke stødt. For hvor har jeg hørt den kommentar utallige gange.

Heldigvis bekræfter det mig kun i, at vi er på vej i den helt rigtige retning. At der er behov for at skifte gammeldaws ud med glitter.

Og glitter skal du få, når jeg meget snart løfter sløret for én af de helt store uderumstendenser i Skandinavien. For uderummet bliver kun større, flottere og vildere.

I bet you!

Studio P er begyndt at tage form. Fra en gammeldaws med guf til en boblende champagnebrus.

Tak til yndlings fotograf Flemming Leitorp, tak for lån af Handvärks lokaler i Axel Tower og tak for lån af Emil Thorups tæske smukke sofa – en herre og et samarbejde jeg satser på at skrive meget mere om.

Velkommen udenfor,
Nicoline

Mimicking-hvad-for-en-fisk ?

Mimicking-hvad-for-en-fisk ?

Hotel Costes blev der sagt

Hotel Costes blev der sagt

0