Studio P - front.jpg

I hjemmelige, ja nærmest hemmelige, rammer på Amaliegade i indre København finder du Studio P. Et personligt designunivers, hvor nærvær er nøglen til den helt rigtige indretning. Book et besøg på nicoline@durup.dk


TYKSAK!

TYKSAK!

Grasso er ikke tyk. Grasso flyder bare over.

Endnu en nyhed har ramt spanske BD Barcelonas sortiment og denne gang er det kollektionen 'Grasso', designet og udviklet af den New York baserede Stephen Burk, som er værd at lægge mærke til - og sidde i.

Stephen Burk har en svaghed for håndværket i designprocessen. Ja, faktisk har han nærmest dedikeret sit design studie Man Made til ikke kun at fokusere på designet, men i særdeleshed designets fremkomst. 

Burk tror på, at jo tættere man som designer kommer på udviklingen af et produkt, jo mere innovativ bliver det færdige resultat. En tanke som er yderst interessant og som får Burk til at rejse verden rundt for at lade sig inspirere af traditionsrige håndværk og teknikker, som han bringer ind i den moderne designkontekst.  

Grasso er navnet på den voluminøse kollektion skabt for BD Barcelona. I kollektionen finder du Grasso Armchair og Stool, som med de runde former indbyder til at sætte sig. Både lænestol og barstol kommer i flere forskellige farver og lædertyper.

 Grasso Stool Priser fra 6.595 kr.

Grasso Stool
Priser fra 6.595 kr.

 Grasso Armchair Priser fra 24.995 kr.

Grasso Armchair
Priser fra 24.995 kr.

Grasso er nærmest absurd i sit udtryk, men det er lige præcis fornemmelsen af at være for meget, som gør kollektionen helt unik.

Har du ligesom jeg forelsket dig i de runde former, så book et besøg til en snak om lænestol og læderformer. Jeg giver en kop kaffe i Studio P’s lokaler på Amaliegade 39 i København K.

/Nicoline 

 

 

 

Mimicking-hvad-for-en-fisk ?

Mimicking-hvad-for-en-fisk ?

0